توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

«مجاهد»: به حقابه ایران متعهدیم

«مجاهد»: به حقابه ایران متعهدیم سخنگوی دولت موقت طالبان با تاکید بر تامین حقابه ایران، گفت برخی از مشکلات مرزی با همسایگان افغانستان در نتیجه دسیسه بیگانگان دامن زده می‌شود تا بین کشورها تنش ایجاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 26
کد خبر: ۱۴۸۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی دولت موقت طالبان در نشستی با خبرنگاران اظهارداشت، بیگانگان برای ایجاد تنش میان افغانستان و همسایگانش به برخی از مشکلات مرزی دامن می‌زنند تا تنش ایجاد شود.

 

وی افزود مقامات افغانستان تلاش کردند تا مسائل جزئی در مرزها به مشکلات بزرگتر تبدیل نشود و البته کشورهای همسایه نیز با خونسردی برخورد کرده‌اند تا مسائل منطقی حل شود.

 

مجاهد درباره حقابه ایران نیز گفت در این اواخر که بارندگی‌ها افزایش یافته است، دریچه‌های سد کمال خان باز شد تا مردم نیمروز و هم مردم ایران از آن بهرمند شوند.

 

سخنگوی دولت موقت طالبان در ادامه تاکید کرد ما به معاهده حقابه هیرمند که در سال 1351 بین ایران و افغانستان امضا شد همچنان متعهد هستیم.

وی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به تحریم‌ها علیه دولت موقت افغانستان تصریح کرد، از سازمان ملل نباید استفاده ابزاری شود. ما زمانی با کشورهای جهان می‌توانیم زندگی کنیم که تحت فشار قرار نگیریم.

مجاهد ادامه داد تمدید نشدن معافیت سفر‌های مقامات کنونی افغانستان پیامد‌های ناگواری برای مردم افغانستان دارد و مسئولیت آن به عهده جامعه جهانی است.

 

سخنگوی دولت موقت طالبان درباره گشت زنی پهپادها در آسمان افغانستان نیز گفت: این هواپیماهای بدون سرنشین متعلق به آمریکا است و ما درباره این موضوع گفتگو خواهیم کرد.

 

وی همچنین درباره سیلاب‌های اخیر افغانستان نیز گفت: اگر دامنه سیلاب ها گسترش یابد، توان مهار مشکلات آن را نداریم، بنابراین جامعه جهانی باید به افغاسنتان کمک کند.

 

ذبیح الله مجاهد اظهارکرد در یک ماه اخیر بر اثر جاری شدن سیل 182 تن جان باخته و 250 نفر زخمی شده‌اند و 3 هزار و 919 منزل مسکونی به طور کامل یا نسبی تخریب شده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار